Fiona

In 2019 behaalde Fiona Van Rossum haar masterdiploma in de rechten aan de KU Leuven. Ze heeft zich na haar studies onmiddellijk ingeschreven aan de balie van Brussel, en dat is maar goed ook.

Fiona is weliswaar een stille kracht, maar vergis u niet; ze voelt zich ondertussen thuis op de rechtbank en weet haar rol als advocaat met glans te vervullen. Een sterk paar schouders in ons team!

Fiona’s troef is haar “will to please” en haar veelzijdigheid. Fiona behandelt allerhande dossiers (familierecht, strafrecht, incasso,…), zowel in het Nederlands als in het Frans. Ook werken in de taal van Molière is haar op het lijf geschreven; ze heeft de eerste twee jaren van haar bacheloropleiding immers een tweetalig traject gevolgd aan de KU Leuven, campus Brussel, en aan de Université Saint-Louis Bruxelles.

Fiona heeft een groot rechtvaardigheidsgevoel. Dat is haar drijfveer om voor cliënten tot het uiterste te gaan. Ze heeft bijzondere aandacht voor ieder mens als individu. Vanuit die respectvolle houding weet Fiona begrip op te brengen voor cliënten in moeilijke situaties en hen verder te helpen.

Haar inzet voor mens en maatschappij weerspiegelt zich ook in haar dagelijks leven.
Zo gaat ze bijvoorbeeld ecologisch bewust door het leven. Fiona heeft tevens een voorliefde voor cultuur en kunst. Fiona weet elke dag opnieuw iedereen op te vrolijken. Het is dan ook bijzonder fijn om met haar samen te werken.