Lisa

Lisa De Smet behaalde in juli 2018 met onderscheiding haar diploma master in de rechten aan de KU Leuven met specialisatie in het straf- en privaatrecht, waarna ze meteen aan de slag ging in ons team.

Als geen ander zal Lisa uw belangen behartigen zowel binnen als buiten de rechtbank met doortastende conclusies en met gedreven pleidooien voor de rechter waarbij haar passie voor theater ten volle tot uiting komt.

Zo is Lisa één van de krachten van ons team en een houvast voor haar collega’s en cliënten. Haar optimisme en vrolijkheid weerspiegelen zich in haar werk en haar contact met cliënten. Lisa is zeer mondig en gaat graag een gesprek aan, maar is evenzeer een luisterend oor. Lisa spitst zich toe op diverse rechtsdomeinen en meer in het bijzonder op het bouwrecht, familierecht en jeugdrecht.

Omwille van haar sterke prestaties gaat Lisa meteen na haar stage aan de slag als partner in ons team. Ook naast haar functie als advocaat is Lisa verzonken in de rechtsgeleerdheid met een mandaat als praktijkassistent aan de KU Leuven, Campus Brussel, waar zij de studenten begeleidt en inspireert tot juristen.

Buiten het werk kan u Lisa terugvinden op de tennis- en padelclub, tijdens een wandeling met haar hond Basil en partner Aaron in het mooie Meise, of omringd door haar familie en vrienden.
Of wie weet komt u haar wel tegen op de skipiste, of in de Toscaanse heuvels.